Ghita Nørby
Protektor for Børnecancerfonden

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 Eksponering:
Udover det at støtte en god sag gennem sporten og fokus på sundheden er fællesnævnerne for alle sponsorer:

 

  1. Vi kan sætte ekstra stor fokus gennem projektet Ironman2008 støtter børnecancerfonden, så du og din virksomhed bliver sat i forbindelse med noget positivt.

  2. Vi har som sportsklub større mulighed for fokus netop via sporten og samtidig har vi en "gratis" presse dækning fordi det ikke er en direkte kommerciel interesse.

  3. Der er mulighed for at få tryk og logo på racedragten som atleterne stiller op i, se herunder racedragt.

  4. Nævnelse ved navn i lokalaviserne og TV Køge. Hertil kommer evt. TV dækning når den samlede sum bliver overrakt til "børnecancerfonden"

  5. Gratis deltagelse for dig og dine medarbejdere i Køge Tri Team 2000 eget stævne hvor distancen er 400m svømning, 20km cykling og 4km løb.

  6. Link på både hjemmesiden www.ktt.dk og www.ironman2008.dk

  7. www.ironman2008 kan der dagligt følges med i hvem der tiltræder som sponsor. Firmaer, virksomheder og enkelpersoner vil få deres helt egen side med beskrivelse, navn og link til egne sider.

  8. Firmaer, virksomheder og enkelpersoner vil blive sat i forbindelse med positive værdier, netop fordi de støtter sporten og en god sag for børn.

  9. Vi tilbyder også at komme ud til din virksomhed/firma og holde foredrag om det at træne til en Ironman, kost, sundhed og samtidig fortælle om projektet.